Aftersales en Engineering Manager

Brabant(NL)

Engineering en Sales

Functieomschrijving:

 

Onze opdrachtgever is een bedrijf welke gespecialiseerd is in end of line productielijnen binnen de voedingsmiddelenindustrie en chemie.

Zij hanteren een no nonsense werkinstelling en door goed te luisteren naar de klantwens én daarnaast altijd na te komen wat ze beloven staan ze bekend in de markt als een kwalitatief hoogstaand bedrijf.

 

Binnen deze onderneming wordt momenteel een inhaalslag gemaakt om verdere groei en positieversteviging te borgen. Daarom is er ruimte ontstaan voor een cruciale doch zeer mooie functie, Aftersales en Engineering Manager

 

In deze mooie vaste baan begeleidt je de Engineering (5 engineers van diverse disciplines) en ben je aanspreekpunt voor de afdeling Aftersales. Daarnaast houdt je relaties warm en weet je commerciële kansen te benutten in de markt. Koude acquisitie is géén onderdeel van deze functie.

 

 

Wensen:

Om goed te kunnen passen binnen de onderneming heb je ervaring met technische projecten. Daarnaast ben je commercieel vaardig en heb je een klantgerichte instelling.

 

 

Wat bieden wij:

Werken bij deze onderneming betekend meebouwen aan een mooi bedrijf waarbij je een behoorlijke dosis zelfstandigheid krijgt waardoor de prima arbeidsvoorwaarden alleen maar mooi meegenomen zijn!

 

 

 

Locatie: Brabant

Interesse in meer info? Ik praat je graag bij!

Neem gerust contact op via