Field Engineer Elektrotechniek

Zeeland(NL)

Elektrotechniek

Functieomschrijving vacature Field engineer Elektrotechniek:

 

Nederlandse trots. De luxe jachtenbouw bij gerenommeerde bedrijven zoals Royal Huisman, Heesen, Van Lent, Amels… en ga zo maar door. Al die giga-jachten kennen onze wateren vaak maar heel kort, want na oplevering vertrekken ze snel naar warmere oorden. En dat is vaak de locatie waar vaak onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden. Lijkt het jou interessant om op onder andere die locaties te vertoeven en daar zeer uiteenlopend elektrotechnisch onderhoud en reparatietaken uit te voeren in de vacature van field engineer elektrotechniek? Dan zoek ik jouw!

 

 

De persoon in kwestie zal een groot deel van zijn tijd op locatie elektrotechnische storingen verhelpen en reparaties uitvoeren aan apparatuur welke op de “brug” te vinden is. Uiteraard word je gedegen wegwijs gemaakt in het productengamma dat zij voeren zodat je alle ins- en outs kent van het hoogwaardige product wat zij maken. De werkzaamheden zullen voor ongeveer 30% in het (verre) buitenland plaatsvinden. De resterende werkzaamheden zullen binnen Nederland, België en Noord Duitsland plaatsvinden.

 

 

Wensen:

Om deze behoorlijke zelfstandige vacature als field engineer elektrotechniek in te vullen  zoeken we iemand met ervaring in elektrotechniek (met name elektronica!)

Verder zijn zaken als flexibiliteit, creativiteit, zelfstandigheid, netheid en communicatief vaardigheid belangrijke eigenschappen in deze specifieke rol.

Uiteraard spreek je goed Engels en zou het een voordeel zijn wanneer je ervaring hebt in een service “buiten”-rol.

 

Wat krijg je terug:

Als medewerker heb je een vaste baan in het vooruitzicht. Je krijgt een uitstekend salaris, een meer dan goede onkostenvergoeding en de mogelijkheid om je vrienden af te troeven! Wie wil er nu niet aan dergelijke superjachten werken!

 

Locatie: Zeeland en daarbuiten

Interesse in meer info? Ik praat je graag bij!

Neem gerust contact op via

Grenskracht is een bemiddelingsorganisatie welke de betere professionals koppelt aan de leukste tijdelijke én vaste banen.

Dit doen wij voor Zuid West Nederland  waarbij een focus ligt op de technische functies van MBO+ tot TU niveau.

Absolute klantvriendelijkheid, ethisch ondernemen en flexibiliteit zijn kernwaarden van Grenskracht.

vacature-field-engineer