Vacature NDO onderzoeker Zeeland of Brabant

NDO onderzoeker

Zeeland of Brabant

R&D

Functieomschrijving:

Allemaal kreten die een NDT professional bekend in de oren klinken. Ben je bekend in deze uitdagende wereld van onderzoek dan is het wellicht goed om te weten dat Grenskracht op zoek is! Momenteel hebben wij de vacature NDO onderzoeker voor Zeeland of Brabant

Als (Junior) NDO medewerker voer je verschillende onderzoeken uit om de kwaliteit van de materialen te bepalen. Deze onderzoeken kunnen bestaan uit b.v. magnetische, ultrasone of penetrante technieken. Vervolgens werk je de bevindingen uit in een rapportage voor de klant. Hiervoor onderhoud je goede contacten met de verschillende opdrachtgevers.

Deze aanvraag is bestemd voor een jonger en enthousiast bedrijf met een indrukwekkende hoeveelheid ervaring. Zij zijn onderdeel van een grotere organisatie waardoor je de voordelen van een klein, compact bedrijf hebt, maar ook de comfortabele positie van een grotere holding.

De betreffende vacature is, zoals wel vaker bij kleine organisaties, uitdagend door de breedte van het takenpakket en bevat onder meer het uitvoeren van Niet Destructief Onderzoek.

 

Functie eisen:

Om een 100% match te hebben voldoe je hoofdzakelijk aan de onderstaande wens.

  • Je bent in het bezit van de certificaten UT II en RT II.

Wat krijg je er voor terug:

Mooi werk als NDO onderzoeker of NDT technician op diverse locaties voor een groeiende en stabiele werkgever voor groei mogelijk is.

 

Locatie: Brabant of Zeeland

Meer weten?

over de functie-inhoud of het bedrijf?

Neem gerust contact op via

 

Grenskracht is een bemiddelingsorganisatie welke de betere professionals koppelt aan de leukste tijdelijke én vaste banen.

Dit doen wij voor Zuid West Nederland  waarbij een focus ligt op de technische functies van MBO+ tot TU niveau.

Absolute klantvriendelijkheid, ethisch ondernemen en flexibiliteit zijn kernwaarden van Grenskracht.

vacature-ndo-onderzoeker-zeeland-of-brabant

Vacature NDO onderzoeker Zeeland of Brabant