Vacature projectleider België

Projectleider

Belgie

Elektrotechniek

Functie-omschrijving:

Onze opdrachtgever is een kleine tot middelgrote elektrotechnische aannemer die projecten voor het uitkiezen heeft en groeit. Daarom hebben ze momenteel een vacature projectleider België  .

Door een goed gevulde orderportefeuille zijn ze in staat om alleen projecten aan te nemen die bij hun passen en waar ze 100% achter kunnen staan. Resultaat is een bedrijf die écht gaat voor kwaliteit en hun werknemers. Het bedrijfsresultaat is dermate positief dat ze over de grens heen kijken en in deze tijden juist een stap willen maken richting  België (omgeving Antwerpen).

 

 

Werkzaamheden van de projectleider:

Een projectleider bij deze groeiende organisatie is eigenlijk een ondernemer in loondienst. De vrijheid van het ondernemen, maar toch de zekerheid van een (goed) inkomen.

Als projectleider is je takenpakket opvallend breed en naast het algeheel leiden van projecten ben je ook de man/vrouw welke de acquisitie verzorgt en meehelpt in het calculeren van werken.

Natuurlijk kan je terugvallen op collega’s als het gaat om werkvoorbereiding en engineering.

In de nabije toekomst zal men een volledige Belgische vestiging realiseren. In beginsel zullen de werkzaamheden vanuit Goes plaatsvinden. Mits jouw capaciteiten voldoende zijn maak je zeker een meer dan goede kans om deze uitdagende functie te bekleden en een belangrijke rol te vervullen in het verder uitbouwen van “jouw bedrijf”!

Functie wensen:

Om deze vacature projectleider België uitstekend uit te kunnen oefenen is voldoende hoge opleiding een meerwaarde.

Uiteraard ben je in het bezit van een goed netwerk in de industriële wereld te Gent of Antwerpen.

Het leiden van elektrotechnische projecten is je bekend

Verder heb je een commerciële instelling

 

Wat krijg je als projectleider België terug:

Werken bij deze opdrachtgever betekend groeien. Meegroeien met het bedrijf, maar ook zelf op professioneel en persoonlijk vlak groeien. Projecten zijn divers, uitdagend en worden enkel aangenomen als de kwaliteit gewaarborgd kan worden, want kwaliteit staat absoluut op nummer 1 ! Doorgroeimogelijkheden zijn nadrukkelijk aanwezig in de vorm van vestigingsleider!

 

Interesse in meer info? Ik praat je graag bij!

(Code vacature: 1F2m3J)

Neem gerust contact op via

Grenskracht is een bemiddelingsorganisatie welke de betere professionals koppelt aan de leukste tijdelijke én vaste banen.

Dit doen wij voor Zuid West Nederland  waarbij een focus ligt op de technische functies van MBO+ tot TU niveau.

Absolute klantvriendelijkheid, ethisch ondernemen en flexibiliteit zijn kernwaarden van Grenskracht.

Vacature projectleider België