Vacature projectleider/engineer Brabant

Projectengineer

Brabant

Werktuigbouwkunde

Functieomschrijving

 

Ooit al eens producten gehad van Verkade, Haust, Stegeman, Starbucks en Croky? Dan zijn deze producten vermoedelijk verpakt door een van de verpakkingslijnen van onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever staat bekend als de betere end-of-line verpakkingsspecialist en werkt al ruim 5 decennia door heel Nederland en daarbuiten in dit high-end segment.  Door een verdere professionaliseringsslag is men bezig met het bedrijf nog beter in te richten waardoor er op dit moment een vacature is. Dit is de vacature projectleider/engineer Brabant.

 

Werkzaamheden

  • In deze bijzonder mooie rol leidt je het project van A-Z.
  • Zo distilleer je uit de contacten met de klant het daadwerkelijke probleem welke je vervolgens a.d.h.v. een programma van eisen omzet naar een pasklare oplossing.
  • Vervolgens ben je nauw betrokken bij het bepalen van de prijsstelling en ben je eindverantwoordelijk dat de 3D tekeningen en technische omschrijvingen gemaakt worden.
  • Uiteraard houdt je planning en kosten nauw in het oog en ben je in staat om je collega’s te coachen en enthousiasmeren.
  • Als kers op de taart mag je de engineering opnieuw opzetten en een nieuwe werkwijze introduceren.

Dit is een positie waarbij je 75% van de tijd je eigen projecten uitwerkt en daarnaast als afdelingshoofd primair verantwoordelijk bent voor alle projecten van collega’s.

 

Functie-wensen

Om een zo goed mogelijke match te realiseren op deze vacature van projectleider/engineer in Brabant hopen we een kandidaat aan te treffen welke bekend is met “packaging”, maar dit is zeker geen eis! Ervaring met werktuigbouwkundige installaties is eveneens prima.

Uiteraard heb je ervaring in het leiden van technische projecten en ben je behoorlijk ervaren met engineering

Qua persoonlijkheid zijn we echt op zoek naar een energiek persoon die graag het voortouw neemt.

 

Wat mag je verwachten?

Wanneer je bij onze opdrachtgever in dienst bent ontvang je ook veel terug.  Naast een prima salaris krijg je ook de kans om te werken aan een bijzonder mooi product in een groeiende financieel sterke omgeving. Je hebt de kans om jouw stempel te drukken op de afdeling Engineering.

 

Interesse in meer info? Ik praat je graag bij!

(Code vacature: 1O2v3E)

Neem gerust contact op via

Grenskracht is een bemiddelingsorganisatie welke de betere professionals koppelt aan de leukste tijdelijke én vaste banen.

Dit doen wij voor Zuid West Nederland  waarbij een focus ligt op de technische functies van MBO+ tot TU niveau.

Absolute klantvriendelijkheid, ethisch ondernemen en flexibiliteit zijn kernwaarden van Grenskracht.

vacature-projectleider-engineer-brabant

Vacature projectleider/engineer Brabant