Vacature salesmanager Brabant

Salesmanager

Brabant

Sales

Functieomschrijving

 

Ooit al eens producten gehad van Verkade, Haust, Stegeman, Starbucks en Croky? Dan zijn deze producten vermoedelijk verpakt door een van de verpakkingslijnen van onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever staat bekend als de betere end-of-line verpakkingsspecialist en werkt al ruim 5 decennia door heel Nederland en daarbuiten in dit high-end segment.  Door een verdere professionaliseringsslag is men bezig met het bedrijf nog beter in te richten waardoor er op dit moment een vacature is. Dit is de vacature salesmanager Brabant.

 

Werkzaamheden

De nadruk in deze functie ligt op Sales voor onze verpakkingsdivisie.

Als Sales(/Marketingmanager) ben je in staat om het hele commerciële werkveld van deze organisatie in kaart te brengen. Waar liggen kansen, wat zijn groeimarkten, wat zijn de bedreigingen, waar zijn gezonde marges te behalen en welke match hebben zij met deze markten. Je kan dus een goed en onderbouwd salesplan maken.

Als salesexpert heb je van nature commerciële voelsprieten, maar je bent geen keiharde deurentrapper.  Je vorm een goede gesprekspartner voor de klant waardoor je op hetzelfde technische niveau kan meepraten en de klant een of meerdere oplossing(en) kan bieden. Je wordt ver betrokken in het traject tot het moment dat de deal is gesloten.

Door op een gedegen manier marktonderzoek uit te voeren ontwikkel je een scherpe focus op dé kanten die interessant en passend zijn. Louter en alleen koude acquisitie waar met hagel geschoten wordt is dus géén onderdeel van deze functie.

Verder ben je in staat om, met interne hulp, offertes uit te brengen en de klant in dit traject te begeleiden.

 

Functie-wensen

  • Om goed te kunnen passen heb je ervaring in het maken van een onderbouwd salesplan.
  • Daarnaast weet je op technisch niveau “je mannetje te staan” en ben je in staat om commerciële kansen om te zetten in goede resultaten.
  • Ervaring in dezelfde of een dicht aansluitende technische branche is vereist.
  • Een netwerk in de wereld van food is een vereiste

 

Wat mag je verwachten?

Als werkgever zijn wij een groeiende en inspirerende machinebouwer met een no nonsense mentaliteit. Met een historie welke bijna 60 jaar teruggaat in de tijd mogen we met recht spreken van een rijke historie.

Voor deze rol is een aantrekkelijk basissalaris voorhanden welke aangevuld zal worden met een bonus welke gebaseerd is aan de behaalde omzet.
Je wordt voorzien in alle benodigde tools om je werk goed uit te kunnen voeren.
Uiteraard werk je volgens een standvastige CAO en mag je uitgaan van een financieel gezonde organisatie.

 

Interesse in meer info? Ik praat je graag bij!

(Code vacature: 1O2v3E)

Neem gerust contact op via

Grenskracht is een bemiddelingsorganisatie welke de betere professionals koppelt aan de leukste tijdelijke én vaste banen.

Dit doen wij voor Zuid West Nederland  waarbij een focus ligt op de technische functies van MBO+ tot TU niveau.

Absolute klantvriendelijkheid, ethisch ondernemen en flexibiliteit zijn kernwaarden van Grenskracht.

vacature salesmanager BrabantVacature salesmanager Brabant