Werkvoorbereider/Calculator

Zeeland(NL)

Bouw en Civiele techniek

Werkvoorbereider/Calculator

Functieomschrijving:

Onze opdrachtgever is door diverse fusies en overnames gegroeid tot een gerenommeerde en veel gevraagde speler in de markt. Zij kunnen de klant een veelvoud aan disciplines aanbieden waarvan infratechniek en windenergie slechts voorbeelden zijn van het complete pallet wat ze te bieden hebben.

 

Al jaren is er een gestage groei, ditmaal is er ruimte om een nieuwe Werkvoorbereider/Calculator op vaste basis aan te nemen met de nodige kennis en kunde binnen de vakgebieden Bouwkunde en Civiele Techniek.

Binnen deze rol zie je het als een uitdaging om verantwoordelijkheid te nemen voor betonconstructies en infrawerken. Hier hoort natuurlijk een gevarieerd takenpakket bij.

Van het beoordelen van aanbestedingsdocumenten tot het opstellen van kostprijsbegrotingen en offertes. En van het ter plekke beoordelen van werken tot het voorbereiden van de werken en het opstellen van nacalculaties.  Geen dag is hetzelfde!

 

Functie-eisen:

Om goed in deze omgeving te passen heb je minimaal een MBO opleiding met enkele jaren ervaring.

Je hebt een uitstekend gevoel voor commercieel inzicht en techniek

Het kunnen bewaren van overzicht en het kunnen plannen zal je zeker helpen in de functie

Onze opdrachtgever biedt een mooie afwisselende vaste baan met prima arbeidsvoorwaarden binnen een geoliede professionele omgeving.

 

Locatie: Zeeland

Meer weten?

over de functie-inhoud of het bedrijf?

Neem gerust contact op via