Werkvoorbereider

Overijssel(NL)

Engineering en Sales

Functieomschrijving:

 

Onze opdrachtgever is een bedrijf welke gespecialiseerd is in het fabriceren van natuurlijke vet- en suikervervangers voor de voedingsindustrie.

Zij hanteren een no nonsense werkinstelling en zijn een laagdrempelig en kleiner bedrijf binnen een grotere organisatie.

 

Binnen deze onderneming wordt momenteel een inhaalslag gemaakt om verdere groei en positieversteviging te borgen. Daarom is er ruimte ontstaan voor een cruciale en mooie functie, namelijk die van Werkvoorbereider

 

In deze mooie vaste baan bereidt je niet alleen het werk voor, ook draag je zog voor de uitvoering van het door jouw voorbereide project. Dat maakt de positie uitermate interessant!

Andere taken:

  • Begeleiden monteurs
  • Aansturen derden
  • Verantwoordelijk voor technische specificaties
  • Opstellen onderhoudsplannen
  • Zorg dragen voor kennisoverdracht naar collega’s
  • Monitoren naleving van kwaliteits-, ARBO,- en Milieuvoorschriften

 

Wensen:

Om goed te kunnen passen binnen de onderneming werk je op HBO niveau en heb je enkele jaren ervaring in een procesomgeving.

Kennis van SAP is een pré

Uiteraard ben je capabel om mensen aan te sturen

 

 

Wat bieden wij:

Werken bij deze onderneming betekent het beste van 2 werelden. De laagdrempeligheid, korte lijnen en een breed takenpakket die je bij kleinere organisatie ziet en de prima en goed geregelde arbeidsvoorwaarden die een grote organisatie vaak sieren.

 

 

 

Locatie: Overijssel

Interesse in meer info? Ik praat je graag bij!

(Code vacature: 1S2e3N)

Neem gerust contact op via